Termeni si Conditii

Informatiile din prezentul document exprima termenii si conditiile companiei SC EDEN SHOP TM SRL ce opereaza site-ul www.edenflorarie.ro pentru accesarea si folosirea acestuia. In acest sens recomandam citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate. Eden Florarie isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare prealabila.

Folosirea numelui Eden Florarie sau www.edenflorarie.ro face referire la compania SC EDEN SHOP TM SRL.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.edenflorarie.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date prezente pe site, este proprietatea SC EDEN SHOP TM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul www.edenflorarie.ro a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. Distribuirea pe retele sociale a produselor publicate pe site este permisa si nu intra sub aceasta clauza restrictiva, partajarea fiind directionata catre sursa site-ului www.edenflorarie.ro.

Securitatea datelor personale

Datele obligatorii pentru generarea facturii fiscale pe persoana fizica sunt:

  • Nume si prenume
  • Adresa de resedinta
  • Date obligatorii pentru generarea facturii fiscale pe persoana juridica :
  • Denumire societate comerciala
  • Cod identificare fiscala (CIF) si atribut fiscal
  • Adresa sediului social
  • Banca si Cont bancar (transfer bancar)
  • Nume si prenume delegat

Datele Dvs. personale vor fi folosite de Eden Florarie, numai in scopul de facturare, livrare si la identificarea unica ca si client.

Eden Florarie se obliga sa nu publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

In cazul realizarii unor campanii de publicitate prin intermediul partenerilor nostri, vi se va cere acordul explicit.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in acest site sunt marci inregistrate ale companiilor respective.

Ne rezervam dreptul de a nu onora, din motive obiective, integral cererile de comanda cantitativ si valoric, care nu sunt conforme cu regulile de functionare ale acestui site. Preturile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil.

Toate informatiile prezentate pe site-ul www.edenflorarie.ro sunt furnizate fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare. Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere sau non-ilegale.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.

Eden Florarie si partenerii sai, nu vor fi responsabili in urmatoarele cazuri :

In fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site

Pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe acest site

Pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut, care pot conduce la orice fel de pierderi

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.edenflorarie.ro si orice incercare de frauda, care va fi raportata autoritatilor competente

Orice conflict aparut intre www.edenflorarie.ro si utilizatorii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu si solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanest