Noi suntem Iuli și Ruben – doi oameni pasionați de frumos și care își doresc să împărtășească măiestria și eleganța florilor cu cât mai multe persoane! 

Astfel, povestea Florăriei Eden a început să prindă contur odată cu anul 2019, deschizând primul sediu fizic în centrul orașului Timișoara! De atunci, călătoria noastră s-a concretizat într-un mod din ce în ce mai frumos deoarece în fiecare aranjament sau buchet de flori creat, investim pasiune, dedicație, și de asemenea satisfacția pe care ne-o oferă bucuria și uimirea persoanelor care apelează la serviciile florăriei noastre! 

Acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu, de la alegerea cu atenție a florilor, combinarea acestora într-un mod armonios, și până la stilul de împachetare, utilizând hârtie de mătase de o calitate superioară. Am dezvoltat acest concept inovativ de împachetare care ne definește viziunea, dorind să acordăm o notă personală frumuseții deja existente a florilor! Ne dorim ca rezultatul final să se ridice întotdeauna la așteptările clienților noștri și de aceea comunicarea cu privire la modul în care sunt create și aranjate buchetele reprezintă un aspect esențial pentru noi!