Transport gratuit in Timisoara

Noi, cei de la floraria Eden, suntem o florarie care ofera serviciul de livrare gratuita in Timisoara in aceeasi zi sau in maxim 4 ore.

Ne dorim sa aducem bucurie oamenilor prin intermediul florilor, de aceea oferim serviciul nostru nu doar pentru aniversari sau sarbatori, ci si pentru a trimite un simplu gand frumos unei persoane dragi. Astfel, acest gest poate fi materializat prin intermediul unui buchet, unui aranjament sau unei plante care poate fi livrat in cel mai scurt timp, fara costuri suplimentare. Alegeti Eden pentru a face o persoana draga fericita cu ajutorul florilor.

Comenzile din afara orasului Timisoara se vor face doar in localitatile limitrofe (15 km), astfel ca termenul estimativ de livrare necesita 1 / 2 h in plus pentru a putea ajunge la adresa clientului. 

Produsele  ce vor fi livrate ne asiguram ca se transporta in toate conditiile necesare, temperatura adecvata, cu sursa de hidratare acolo unde este nevoie (florile la fir sau buchetele ), livrarea fiind realizata de curierii nostri, ceea ce presupune ca detin cunostinte de ingrijire si mentinere a florilor si produselor din flori in cea mai buna forma. Astfel, ne asumam si garantam faptul ca produsele ajung la client in cele mai bune conditii.

Pentru a ne asigura ca putem oferi mereu calitatea promisa si diversitatea de flori ce ne caracterizeaza, comenzile ce vor intra pana in ora 14.00 vor fi livrate pana la finalul zilei (ora 18.00), iar pentru cele care intra dupa ora 14.00 vom putea onora livrarea in prima parte a zilei urmatoare.

Programul de livrare este intre orele 9.00 – 18.00

Dupa plasarea comenzii vom confima comanda telefonic. 

Metode de Plata

In magazinul nostru online, poti alege dintre nenumaratele aranjamente, buchete sau plante, pentru a se potrivi emotiilor pe care vrei sa le transmiti. Apoi continui procesul de achizitie in conditii de siguranta, gandit anume pentru a-ti fi intuitiv si usor de parcurs. 

In functie de cum preferi si de cum iti este mai usor, noi iti asiguram confortul de a alege una dintre urmatoarele optiuni de plata:

1. Credit card/Debit card. Poti plati fara griji cu cardul tau de credit sau de debit. Tranzactiile sunt securizate. Noi te asiguram ca nu stocam nici una dintre datele de card folosite in platile online catre floraria Eden.

 2. Cash la livrare. Vrei sa platesti cu bani cash? Nici o problema. Noi iti aducem florile pe care ti le doresti, iar tu ii poti inmana suma datorata curierului nostru. Pasul urmator: daruiesti chiar tu cadoul frumos colorat persoanei potrivite! 

3. Plata la sediul Eden Shop TM in Bega Shopping City, Carol Telbisz, nr 3. Ai drum pe la noi? Te asteptam cu drag sa te impresionam cu noile decoruri din atelier. Apoi, dupa o repriza de admirat, poti achita comanda direct la noi – cash sau cu cardul. Daca alegi aceasta modalitate de plata, ai doua optiuni: poti fie sa ridici comanda atunci cand vii sa o achiti, fie o livram noi mai apoi, cui doresti tu. In oricare dintre cazuri, suntem nerabdatori sa ne cunoastem in persoana.

4. Plata prin transfer bancar. Daca alegi aceasta optiune, imediat dupa terminarea comenzii vei primi pe email suma finala si toate datele de care ai nevoie pentru a efectua transferul. Dupa inregistrarea comenzii, asteptam sa ne trimiti dovada platii pe edenshoptm@yahoo.com si imediat apoi, noi iti vom pregati comanda pentru a ti-o inmana sau pentru a o livra.

Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client. 

Toate preturile afisate pe site includ TVA. 

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Puteti anula comanda la:

  • email: edenshoptm@yahoo.com 
  • tel: 0356881001 
  • tel/whatsapp: 0770 793 164.

Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata. Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii. O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.

Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.